Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man reparerar Sidewall Skador på Däck

reparera skador på sidoväggen av ett däck är inte så lätt som fastställande skador på treaded området, men det kan göras. Om däcket är skivad, ska det kasseras och bytas ut omedelbart. Men om det bara punkteras (med en spik, skruv eller liten pinne), det finns billiga och enkla kit som kan köpas på någon auto leverans butik som kan återställa integriteten för däcket. Saker du behöver
1 däck plugg
1 tub däck cement
1 T-hanteras plug installer
Air kompressor (eller tillgång till luft)
Visa fler instruktioner

1

Köp ett däck plug kit från en Biltema. Det går bara ett par dollar och kan vara mycket användbart i en nypa. De flesta däck butiker använder en för sina egna reparationer. Det finns inget behov av att få ett stort fint kit med tusen pluggar, bara få en med några pluggar och ett rör av cement (ingår i satsen)
2

Ta punkteringen skyldige, om. den fortfarande är aktiv. Det är enklast att använda plug kit när däcket pumpas upp, men det är inte helt nödvändigt. När du tar bort objektet, kommer däcket börjar snabbt förlora luft, så lite fart i tillämpningen pluggen är nödvändig.
3

Placera en liten mängd cement på kontakten installationsprogrammet (det ser lite ut som en borr med ett T-handtag). Sedan, sylt den i punktionen. Flytta in och ut och vänd på det också, som om du pumpa upp ett cykeldäck. Tanken är att tillämpa cement medan rengöring och rakning punktionshålet samtidigt.
4

Placera en liten mängd cement i mitten av själva kontakten (de slags ser ut som runda nötkött ryckiga pinnar). Därefter, sätt in den i punktering med samma T-handtag verktyg. Pluggen ska sträckas över punktering och sedan i mitten borde införas. Beroende på storleken på hålet, det kan svårt att skjuta in, så var noga med att inte driva det hela vägen igenom. Slutresultatet bör vara pluggen vikas på mitten med båda ändarna av det sticker ut mot dig. Skär ändarna av pluggen ner och däcket är förseglad. Kom ihåg att fylla upp den igen med luft före användning!

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101025.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.