Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Ren Whitewall Däck på en motorcykel

whitewalls verkligen klä upp en stor cruiser-stil cykel, vilket gör det sticker ut i mängden och ge det en riktig retro look. Problemet är att medan rena whitewalls är en fröjd för ögat och ger associationer till en svunnen tid, smutsiga whitewalls är oattraktiva och förstöra utseendet på en annars perfekt turnpike cruiser. För att förvärra problemet, på grund av sin närhet till bromsar och avgaser, motorcyklar är oerhört hårt på finish whitewall däck. Många människor rengöra whitewalls med stålull och såpa, som säkerligen tar av gatan grime, men du kommer att sluta nöta den vita ytan i förtid. Här är ett bättre förfarande för rengöring whitewall däck på din motorcykel. Saker du behöver
hink med varmt vatten
rengöringsmedel (t.ex. Mr Clean) katalog Stiff flätade rengöringsborstar (1 medelstor och en liten "tandborste" stil) katalog trädgårdsslang och spraya munstycke
Westley s Bleach White
Tire dressing (t.ex. Armorall)
Visa fler instruktioner
1

parkera din cykel på en stabil, plan yta, helst med dränering trädgård slang tillgänglighet.
2

Borsta bort eventuellt löst smuts på däcken med en hård torr borste.
3

Spraya ett tunt skikt av Westley s blekmedelvit på yta av däcken. Westley s blekmedelvit görs för whitewall däck och det verkligen ger dem en glöd. Om du inte kan hitta Westley är i ditt område, kan du prova en produkt som Simple Green, eller blanda din egen lösning av 3 delar vatten till 1 del blekmedel och lägga den i en sprayflaska.
4

Blanda lite av rengöringsmedel i varmt vatten. För däck skura, använd ett förhållande av ca 10 delar vatten till 1 del rengöringsmedel, även om detta varierar med märke av renare du väljer. Läs instruktionerna på flaskan för rekommendationer. Alternativt, om du tänker grönt, kan du använda vit vinäger till god effekt och har noll miljöpåverkan. Om du använder vinäger, använd en 1 till 1 förhållande av ättika till vattnet.
5

Använd dina penslar att rengöra däcken ordentligt. Använd mindre borste för att rengöra dina trappsteg och i åsarna vid kanten av den vita väggen avsnittet. The Wicker borstar är mycket lättare på den vita än de mer traditionella stålull.
6

Använd slang för att skölja däcken ordentligt, låt dem lufttorka.
7 < p> Applicera däck dressing när däcken är torra. Användningen av däck dressing hjälper till att förhindra smuts uppbyggnaden och bidrar till att bevara finishen på däcken. Dessutom gör det nästa däcket rengöringen enklare.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100991.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.