Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur Inspektera Däck Defekter i en Honda Accord

Accord förare måste övervaka däcktrycket varje månad för modell Åren 2003 och 2009. De senaste Honda Accord-modellerna har det Tire System Pressure Monitoring (TPMS) med sensorer som varnar dig när lufttrycket är lågt. Felaktig lufttryck rankas som den främsta orsaken till däck defekter. Rutinmässigt däck underhåll inkluderar en visuell besiktning, som ägaren kan utföra hemma. Saker du behöver
Lufttrycksmätare
Lufttryck pump
Penny
Visa fler instruktioner
1

Inspektera varje däck för främmande föremål, stötar och nedskärningar , sprickor, sprickor eller onormalt slitage i slitbanan. Ändra fordonets position och ompröva den andra sidan av däcken. Reparera eller byt däck efter behov.
2

Placera ett öre i mellan däckets slitbana med Lincolns huvud i ett läge upp och ned. Märka när toppen av Lincolns huvudet träffar slitbanan. Byt ut däcket om det är i jämnhöjd med slitbanan eller mindre än 1/16 av en tum djupt i tre eller flera platser på en enskild däck.
3

Ha en professionell rotera däcken var 7.500 miles eller om slitagevarnare är ojämn. Balansera däck varje gång tas bort från hjulet inträffar.
4

Kontrollera lufttrycket när däcket är kallt eller se minst 3 timmar har förflutit innan du testar trycket.
5

Bekräfta rätt tryck för VP, SE, EX, EX-L och modeller Coup som 32psi för framdäcken och 30psi för bakhjul, LX som 30psi fram och 29psi bak och alla V-6 och hybridmodeller som 32psi i alla däck.
6

Justera lufttrycket vid behov med hjälp av en pump lufttryck. Ta bort locket däckets ventil och placera den personliga lufttrycksmätare över ventilen. Byt ventilkåpan.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100903.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.