Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Tire Pressure Säkerhet

Enligt däcksäkerhet, medan 75 procent av förarna rengöra sin bil på månadsbasis, endast cirka 14 procent korrekt kontrollera för säker däcktryck. Felaktig däcktryck kan minska hanteringen och ökar risken för en olycka. Tidsplan

National Highway Traffic Safety Administration rekommenderar att kontrollera däcktrycket varje månad. Luftläckage långsamt från dina däck på en kontinuerlig basis, blir värre när du träffar gropar eller kör på ojämna vägar. Ofta är visuell inspektion inte tillräckligt för att korrekt diagnostisera däcktrycket.
Identifiering

du vanligtvis hittar den perfekta däcktrycket direkt på däcksidan. Köp en billig mätare däcktryck från din lokala Biltema för att se till att trycket är nära till de specifikationer som anges på däcket. Dessutom kommer all dokumentation som följde med däcken anger troligen rätt trycknivåer.
Fördelar

ordentligt pumpade däck ger förarna med många fördelar kretsar kring säkerheten. Bättre hantering, mer precisa stopp och mer dragkraft är bara några av de fördelar som förknippas med rätt däcktryck. Addera Underhålla Tire Pressure


Om, medan du kontrollerar däcktrycket, du upptäcker ett däck med för mycket luft, tryck bara på frisläppandet munstycket försiktigt, jämna efterkontroll av trycket. För låga däck, markera ner hur mycket luft de behöver och fylla dem antingen med egen kompressor eller med en på en bensinstation.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101450.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.