Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur vill kolla lufttrycket i ett däck i en Saturn Vue

Däck underhåll är viktigt med en Saturn Vue för att se till att du får bra gas körsträcka och hantering du förväntar dig. Kontroll av däckens lufttryck är något du kan göra själv, helt enkelt. Saker du behöver
lufttrycksmätare
Visa fler instruktioner
1

Köp ett däck tryckmätare. Du kan gå old school och köpa en med en urtavla eller slag med posten som sticker ut under tryck. Du kan också gå futuristisk och köpa en talande mätare däcktryck som räddar dig från vindögd på en display.
2

Låt dina däck svalna innan du testar trycket. Efter körning, har friktionen värms däcken och luften inuti. Detta snedvrider trycket resultatet. Vänta över natten, om möjligt, och sedan gå ut på morgonen för att ta din tryckavläsning.
3

bort locken från varje ventilskaften. Förvara dessa på ett säkert ställe, eftersom de kan hoppa undan lätt.
4

Skjut mätaren har ventilen på spindeln för varje däck på din VUE. Om du inte trycker i rätt vinkel eller vikt, kommer du att höra ett väsande ljud. Detta innebär att luften i dina däck flyr. När du inte hör väsande längre, bör mätaren ska visa trycket i dina däck.
5

Ta del av var och en av däcktryck. Skriv ner dem och se till att du vet vilka däck har som läsning.
6

titt på om lufttrycket läsning som du just genomfört matcher med Saturnus rekommenderade betyg lufttryck. Saturnus säger för bästa resultat med VUE att du bör hålla 26-36 psi.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100886.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.