Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hemlagad Tire Shine Solution

Regelbundet skinande däck bidrar till skönheten, värde och skydd av dina däck, hjul och fordon. De rikliga kommersiella däck shine produkter i allmänhet fyllda med kemikalier som kan skada kvaliteten på däck, samt ha oönskade nivåer toxicitet för miljön och luften. Att lära sig att göra däcket glans kan vara både ekonomiskt och ger dig möjlighet att veta vilka ingredienser som går in i dina däck, liksom i marken och luften. Saker du behöver
2 hinkar eller gallon-stora kastruller
Strong bristled
handen borste 2 liter varmt vatten i separata hinkar eller behållare
Clean butik handdukar
1 C. ättika
3 T. citronsaft Sida 2 T. mild diskmedel
1 ton. citronolja
1/4 C. Borax eller tvål flingor
1/4 kopp vaselin, mineralolja, gel eller läppbalsam jämförelsetjänsten 1/4 kopp generisk kall grädde eller bromsvätska produkt
1/4 kopp cola läsk
luddfri trasa
Spray möbelpolish
Visa fler instruktioner
1

Fyll en hink eller kastrull med en gallon varmt vatten. Blanda i 1 dl ättika och 3 matskedar citronsaft. Använd en mjuk pensel med handborste att belägga den främre ytan av däcket. Gnid en ren, vattendränkt handduk över däcket. Låt däcket lufttorka. Denna lösning både rengör och lyser däcken.
2

Fyll en hink eller en två-liters kastrull med varmt vatten. Blanda i 2 msk mild diskmedel och 1/4 kopp Borax eller tvål flingor. Rör om tills upplöst. Fyll ytterligare en hink eller kastrull med en gallon klart, rent vatten. Tillsätt 1 tsk citron olja, som används för att rena och polera trä. Den citronolja är utformad för att ta bort fett från gummi medan tillräcklig konditionering däcken. Detta preparat både rengör och lyser däcken.
3

sätta runt 1/4 kopp vaselin, mineralolja eller gel eller läppbalsam produkten på en ren trasa. Gnid på ett cirkulärt sätt på en tidigare rengjorda däck tills hela däcket har täckts. Slutför processen tills du uppnår önskad glans. Använd denna lösning på däck först rengöras med en tvål eller ättika och vatten lösning.
4

Pröva en 1/4 kopp generisk kall grädde eller bromsvätska produkt som kan finnas i livsmedelsbutiker och apotek. Sätt den på en mjuk trasa och gnugga den över en tidigare tvättat däck. Fortsätt i en cirkelrörelse tills du får önskad glans.
5

Put 1/4 kopp cola läsk vätska på en luddfri trasa. Coat den rengjorda däcket med det i en cirkelrörelse. Täck däcket från topp till botten och hjulets utanför. Torka av däcket med en ren, vattendränkt handduk. Låt däcket lufttorka. Använd denna lösning på däck rengöras med en mild tvållösning som har lufttorkas.
6

Prova spraya någon form av möbelpolish på en rengjord trött. Gnid i cirklar runt däcket tills önskad glans visas. Använd produkten på rengjorda däck.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101977.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.