Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Punktering Verktyg

Vid något tillfälle kommer du att ha att göra med en punktering när du kör på en motorväg eller ens i ditt närområde. Du bör vara beredd genom att ha vissa poster i högsta hugg i bakluckan på bilen. Du behöver ett ordentligt uppblåst reservdäck, och några verktyg, som inte kommer att ta upp mycket utrymme i bagageutrymmet. Jack och hjulkloss

Många bilar kommer med domkrafter, men de är svåra att använda om du inte är stark, enligt Life Spy. En hydraulisk domkraft kan göra hissar upp bilen lättare. Hydrauliska domkrafter kan variera i pris från ca $ 60 till över $ 1000. Också överväga att hålla ett hjul chock i bilen som du kan använda för att hålla bilen från att rulla när du byter punktering. Dessa löper från ca $ 10 till $ 160 för styvare och kära. Addera skruvmejsel
p Det är en tanke att hålla en skruvmejsel i bilen. Även om det kan användas för otaliga saker, det är ett viktigt verktyg för att hjälpa bända navkapslar av dina däck innan du byter plan. Du kan köpa en skruvmejsel på någon järnaffär.
Lug Nut Wrench

anser att detta är den näst viktigaste verktyget (efter uttaget) som du behöver ta bort din punktering. Många bilar har en av dessa i bålen, men det är bäst att leta efter en formad som ett X. Du kan också köpa dubbla socket typer. När du använder den för att ta bort muttrarna från en punktering, rekommenderar Life Spy bort dem i ett stjärnmönster, lossa tappmuttem över från den tidigare lossade en.
Two-Foot Metal Pipe

Röret kan användas som ett handtag för din lug skiftnyckel, enligt Life Spy, för att ge dig mer inflytande. Håll röret bredvid din lug skiftnyckel i bakluckan på bilen.
Diverse objekt

Vid byte av däck på sidan av en motorväg, det är en bra idé att ha en EWD, eller en tidig varning. Dessa är rödfärgade, reflekterande trianglar som ställs på marken i närheten av din bil så passerar bilar vet du gör reparationer. De kostar bara några dollar för grundläggande sådana. Och det är också en bra idé att hålla några WD-40 i bakluckan på bilen för att hjälpa till att lossa muttrarna på dina däck. Ofta ser du att muttrarna är envist tight. Slutligen bör en ficklampa och handskar är inte eftertankar när du ändrar ditt punktering i mörker eller vid dåligt väder.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101747.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.