Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur man installerar Snökedjor utan att ljuga under bilen

Det är dags för ett enkelt sätt att nå runt baksidan av däcket och anslut den inre länken utan att få i bilen och slåss kedjorna i trånga trånga ställen. Som ni kan se från videon på www.chainbuddy.com, förbinder insidan länken är lätt med bara en hand. Saker du behöver
Chain Buddy snökedja Kit Installation Tool. Review, en uppsättning av standard slirskydd.
Visa fler instruktioner
1

bort kedjorna från deras box eller påse med kedjan hängare för att förhindra kedjorna från trassel i sin behållare.
2

Layout kedjorna på marken parallellt till däcket med krokar på din högra sida. Var noga med att lägga kedjorna ut så spaken är låst mot dig till höger.
3

Lay kedjorna över däcket centrerat på däckets sida till sida och fram och tillbaka. Se till att alla fyra ändarna av kedjorna är fri från trassel och åtkomlig.
4

Öppna mattan Chain Buddy /väska och lägga ut mattan framför däcket för att skydda dina knän från marken och element. Ta ut instruktioner kortet från mattan och magnetiskt afix den till fordonet fender för enkel visning som en referens.
5

Ta bort kedjan Buddy montering armar och ansluta dem till kedjorna och bifoga monteringsarmarna tillsammans som visas i videon. Se videon Chain Buddy på www.chainbuddy.com.
6

Fäst lastning remmen monteringsarmarna som visas i videon.
7

Flytta fordonet framåt att rotera däcket och hjulet motsols cirka 1,5 meter till postition däcket lyftkrokarna över marken för enkel åtkomst.
8

Räckvidd runt däcket med ena handen till den bakre kedjan kroken och känsla för två kedjelänkar som hakas ihop. Inget behov av att lägga på marken och bli blöt!
9

dubbelkolla postition av kedjorna på däcket för symetric placering. Ta bort kedjan Buddy från kedjorna och anslut den yttre spaken lås.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100804.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.