Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur ändrar jag ett däck på en Fleetwood Trailer?

I likhet med vanliga fordon, såsom bilar och lastbilar, större fritidsfordon såsom Fleetwood trailers, kan få platt däck. Medan förfarandet för byte av däck på en Fleetwood trailer liknar förfarandet för däckbyte på en mindre bil, är den utrustning som krävs för detta förfarande väsentligt annorlunda. Byta däck på en Fleetwood släpvagn kräver en industriell styrka, kan luft hydraulisk domkraft som kan lyfta upp till 10 ton, såsom olika Fleetwood vagnsmodeller väger mellan fyra och åtta ton. Saker du behöver
Industri luft hydraulisk domkraft
Däck järn
ersätter däck
Visa fler instruktioner
1

Knäck muttrarna på däcket du vill förändras medan hjulet fortfarande vilar på marken, med standarddäck järn i din Fleetwood släpvagn (alla Fleetwood vagnar är utrustade med ett däck järn speciellt utformad för muttrarna på släpets däck). Sprickbildning nötterna när däcket är på marken kommer att ge dig en korrekt hävstångseffekt som behövs för att vrida muttern utan även vrida på ratten.
2

Placera hissen basen av industriell styrka, luft hydraulisk domkraft enligt mittpunkten av den axel på vilken däcket du byter är ansluten. Aktivera jack, lyfta släpet
3

tills botten av däcket du ändrar rensar marken med ca en tum. Det är viktigt att ge tillräckligt utrymme för byte av däck, speciellt om däcket du byter är platt.
4

Lossa och ta bort muttrarna som håller däcket du ändrar på änden av axel.
5

Dra däcket från axeln.
6

Placera det nya däcket på änden av axeln, och skruva åt muttrarna på hjulet, med hand. Dra åt dem så mycket du kan, först för hand och därefter med däck järn, erkänna att du inte kommer att kunna spänna dem helt eftersom hjulet börjar snurra.
7

Sänk trailern tillbaka på marken, tills däcket stadigt på marken, men utan att ta bort domkraften från sin position på axeln. Domkraften ska ge ökad trygghet vid hjulet plötsligt glider bort i slutet av axeln.
8

Dra åt muttrarna som håller ersättare däck på änden av axeln, med däck järn. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101971.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.