Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur att upprätthålla rätt däcktryck i en bil

Att upprätthålla rätt däcktryck i bilens däck är en så lätt sak att göra att det är ett konstigt att så många människor inte gör det. Inte bara är det relativt lätt, men också sparar pengar genom att förlänga livslängden på dina däck och öka din gas körsträcka dramatiskt. Här är hur man ska se till att du hålla rätt däcktryck i bilens däck. Saker du behöver Review, en Pressure Tillgång spår
till en luftpump
lite know-how
Visa fler instruktioner
upprätthålla rätt däcktryck i bilens däck

1

Mät däcktrycket ofta. Du bör mäta bilens däck för rätt tryck och inflation minst en gång i månaden om inte mer.
2

Mät lufttrycket i däcken när bilens däck är kallt. Med andra ord, mäter inte trycket efter att du precis har kört 50 eller 100 miles. Istället, se till att bilen i fråga inte har kört mer än 2-3 miles i minst 3 timmar innan du tar din mätning. Detta kommer att säkerställa noggrannheten.
3

Fyll dina däck omedelbart med en motordriven luftpump. För att få bilens däck till reglering tryck, använd en pump på dem.
4

Kontrollera trycket igen efter varje 10-15 sekunder inflation tid för att undvika över-inflationen.

5

Kontrollera att ventilspindeln caps placeras säkert på däcken när du inte aktivt mäta däcktryck eller fylla däcken med luft.
6

Undvik potthål om möjligt . Att slå en massa gropar kan läck i dina däck, vilket får dem att förlora lufttrycket och blir platt.
7

Undvik väg skräp när du kör din bil. Olika typer av skräp kan punktera eller brista dina däck, vilket får dem att förlora sin press.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100843.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.