Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur får man en bra affär på däck

Bil däck måste bytas var 40 , 60 , 80 eller 100 tusen miles . Det finns också tillfällen när bildäck behöver bytas på grund av lägenheter och potthål skador . Oavsett omständighet , du vill hitta den bästa möjliga affär på dessa däck . Instruktioner
1

Hitta kuponger . Däck erbjudanden är omskrivna i tidningar , flygblad och postade annonser . Jämför annonserna för däcken du försöker hitta en bra affär .
2

Köp 4 nya däck på en gång . Många däck butiker kommer att ge dig en bra affär om du köper alla 4 samtidigt . Ring din lokala butiker däck reparation för att fråga om eventuella specialerbjudanden .
3

Gå till skroten om du inte behöver däcken vara nya . Du kan säkert få billiga däck här . Leta efter däck som har gott om mönsterdjup kvar på ytan och är i samma storlek som de du planerar att byta .
4

Välj högre körsträcka däck . Ju längre ett däck är byggd för att hålla , den billigare blir det i längden . Du kan betala $ 100 för ett däck som varar 60 tusen miles , men för $ 20 mer du kan få ett däck som varar 100 tusen miles . Om du tänker på det i termer av att betala av milen , är det en mycket bättre affär .

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/100841.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.