Svenska Bil >> bil underhåll >> Tire underhåll >> Content

Hur du köper New Forestry Tires

Forestry-däck är en linje av däck gjorda speciellt för fordon som kör i skogsområden. Individer i loggningen och skogsindustrin kräver normalt dessa däck till sina fordon. Skogs däck erbjuder mer dragkraft för att hjälpa förare att komma igenom svår terräng. Granska specifikationer innan du köper nya skogsdäck att se till att de är lämpliga för din bransch och fordonstyp. Instruktioner
1

Bestäm däckstorlek som du behöver. Du behöver veta flera mätningar för att köpa nya skogsdäck. Detta inkluderar fälgens bredd, totala bredden, total diameter och rullande omkrets. Alla dessa mätningar kommer att tas i inches.
2

Hitta återförsäljare som säljer nya skogsdäck. En av de mest kända tillverkarna av skogsdäck är Firestone s jordbruks division. För fler märken, kolla in skogsdäck hemsida. Detta företag har skogsdäck från Continental, Nokian och Firestone.
3

Välj Forestry-däck med vinklade mönsterdjup barer. Vinklade mönsterdjup barer erbjuder bättre grepp när den används för off-road körning. Traditionellt, är en 23-graders vinkel för slitbanan barer tillräcklig för fler fordon.
4

Visa belastningsindex för Skogs däck. Du kommer att få en belastning nummer för varje Forestry däck du överväga. Belastningen numret är den maximala vikten i ton eller pund att däcket klarar.
5

Hämta lagret rating. Den vävnadslager är det nummer som ska skrivas ut på sidan av skogs-däck. Detta betyg återspeglar däckets förmåga att innehålla lufttrycket. Ju högre siffra, desto mer tryck och belastning storlek ska motstått av däcket.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/tire-maintenance/101075.html

Previous:
Next:

Tire underhåll

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.