Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Dye Mercedes lädersäten

Oavsett om du har en coupe, kombi eller roadster, glasyren på kakan av Mercedes-märke lyx är med lädersäten. Tyvärr kan de lädersäten blir bleka. Förnya färgen på läder säten i bilen med läder färgämne. Saker du behöver
Vacuum
mild tvål
Sponge
Handdukar
Lack tunnare
Stålull
Skyddshandskar
Läder prepping agent
400 - till 600 -slippapper
Läder föryngrande olja
Duk
skinnfärgen
Penslar
Visa fler instruktioner
1

vakuum bilsäten för att avlägsna eventuellt löst skräp . Rengör sätena med en lösning av varmt vatten och mild tvål, med hjälp av en svamp. Torka sätena ordentligt med en handduk fuktad med varmt vatten. Låt sätena torka.
2

Skrubba sätena med thinner, med stålull. Detta kommer att extrahera mycket av den ursprungliga färgen. Använd skyddshandskar och arbeta i ett väl ventilerat utrymme vid arbete med thinner. När du är klar, torka ner sätena ordentligt med en varm handduk.
3

Skapa en lösning av 1 liter vatten och 3 oz. av läder prepping medlet. Använd lösningen på våt-sand sätena lätt, med 400 - till 600-slippapper. Låt sätena torka.
4

Massage sätena med läder föryngrande olja, med en mjuk trasa. Låt sätena torka över natten.
5

Applicera tunna lager av läder färgämne på säten, med en bred pensel för stora områden och en smal pensel för svårare att nå områden. Applicera ett andra skikt, om det behövs, för att jämna ut eller mörkare färg. Om du har lädersäten med grövre korn, kan färgämnet appliceras genom blotting istället borsta. Låt sätena torka i 48 timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123493.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.