Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Vad gör Bilhandlare sattes i en bil för att lukta nytt?

Vi har alla sett de små hängande träd med "New Car Scent" skrivet på dem. Hur lägger bilhandlare den nya bilen doft som begagnad bil du tittar på? Ny bil luktar

Varje ny bil har en lukt från material som använts för att bygga den. Den trä, plast, gummi, läder och andra material bidra till att ge ett fordon som unik ny bil doft. För att göra en begagnad bil luktar nytt igen, rengör återförsäljare till höga himlen, använda oparfymerade rengöringsmedel för att försöka få tillbaka den ursprungliga doft. Även de typer av lim används för att sätta den nya bilen tillsammans kommer att ha en doft. Upptäcka dessa ursprungliga lukter är nyckeln för att föra tillbaka en begagnad bil s nya bil doft.
Kupéventilation

En ny hytt luftfilter kommer ofta resultera i en ny och uppfriskande doft i ett fordon. Om en bil har rökt i eller hade hundratals McDonalds Happy Meals ätit i det, kommer dessa dofter kvar i filtret och ger bilen en obehaglig doft från luftkonditioneringen. Även när luftkonditioneringen inte är på och fordonet är i rörelse, är dessa dofter skjuts genom ventilerna och förorsaka en obehaglig lukt i bilen.
Mattor
< p> Tyger i fordon, som alla tyger håller på att dofter som de kommer i kontakt med. Schamponering av mattor och golvmattor i en bil är ett annat sätt återförsäljare skapar den nya bilen doft. Använda doft-fria schampo hjälper till att återställa en frisk doft i samband med en ny bils lukten.
Motorrummet

Inuti varje begagnad bil motorns bay finns det rester från olja droppade eller läckt på motorn, frostskyddsmedel som spilldes på motorn och andra vätskor som kan ha hamnat på motorblocket och stannade där. Alla dessa lukter kombinerats över en tidsperiod kommer att minska en bils ny bil doft. Återförsäljare har vanligtvis en motor helt tryck tvättas: att hjälpa till att det ser nyare när du pop öppnar huven, men också för att få lukten som har utvecklats under åren
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123342.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.