Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man syr bilklädslar

Bilinredningar som används regelbundet och under lång tid kommer att börja visa slitage. Små revor eller nötas av klädseln kan uppstå på bilsäten och leda till stoppningen kommer ut. Men, kan du sy upp några hål i bilstol, precis som du kan reparera ett klädesplagg. Du behöver inte vara expert, men du kommer att behöva några enkla verktyg för att slutföra jobbet. Fastställande det själv kommer att spara pengar och förlänga livslängden på din bil klädsel. Saker du behöver
Needle
Patch Tråd
av material
starkt lim
Visa fler instruktioner
1

bedöma skadan på klädseln ser att se vad som behöver repareras. Om det finns utfyllnad som kommer ut av det tår du kanske kan trycka in den och sy över toppen inne i bilen. Men mer omfattande skador kommer att kräva att ta bort locket bilbarnstolen.
2

Köp en nål och tråd från en klädsel leverantör som är lämpligt för materialet din sittunderlag är tillverkad av. Till exempel kommer läder kräver en starkare nål än polyester.
3

Köp en lapp av material som är tillräckligt stor för att täcka skador på bilen sittunderlag. När du reparerar locket, kommer detta att förstärka området. Använd ett material som matchar din täcka bilbarnstol.
4

Demontera klädseln. Be om hjälp från en vän för att undvika skador på inredningen i bilen och se till att du lossa locket fästelement korrekt.
5

Ta kanterna på tår tillsammans jämnt och löst sy området tillsammans använder nål och tråd. Om materialet är styvt och segt, försök hålla nålen med en trädgårdsarbete handske för att skydda dina händer och förbättrar greppet.
6

Montera sittunderlag tillbaka på stolen men inte fäst på plats. Du vill vara säker på att du inte har ändrat formen på sitsen genom att kanterna på tår tillsammans och att den fortfarande passar.
7

bort klädseln igen. Om du har lagt stygnen på rätt plats, sy revan säkert på plats. Om klädseln inte passar riktigt, ta bort stygnen och upprepa steg 5 och 6.
8

Limma lapp av materialet till undersidan av tår på sittunderlag. Detta kommer att stärka området. Låt torka enligt limmet instruktioner, vanligen 24 timmar för industriella lim.
9

Kontrollera för skador på andra delar av bilen klädseln innan du sätter bilbarnstolen. En lös fjäder kan ha orsakat en reva i materialet eller stoppning kan vara på sin plats. Fixa en lös fjäder genom att byta fjädern eller ta bort helt och hållet. Padding kan skjutas bakåt eller limmas på plats.
10

tillbaka klädseln och fäst på plats. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123533.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.