Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort en Corvette Seat Cushion

Om sätena i din Corvette ser slitna eller om de är skadade, kanske du vill reupholster dem. För att ta bort sittdynan, måste du ta bort hela stolen ur bilen. Att göra detta är en person som två jobb som sätena är skrymmande och vassa kanter kan skada bilens lack, tillbehör eller annan klädsel. Saker du behöver
Smörjsystem eller penetrerande olja Sida 3/8 tum hylsnyckelsats
Vise grepp
stjärnskruvmejsel
Flathead skruvmejsel
Visa fler instruktioner

1

Leta sätet bultarna som håller stolen till golvet styrelsen. Det finns 05:56 bultar på varje framsätet och 4 till 12 bultar på baksätet.
2

Spray smörjande eller penetrerande olja på varje bult för att göra det lättare att ta bort. Börja göra detta dagligen tre till fyra dagar innan du försöker ta bort sitsen.
3

Använd en 3/8 tums uttag för att ångra bultarna. Om de sitter fast, använd skruvstäd grepp för att hålla muttern i place.Take sätet ur bilen med hjälp av handledaren. Se till att inte repa eller skära något med sätet spår, eftersom de är mycket vassa. Placera sätet på marken med undersidan av sitsen utåt så att du kan arbeta på det.
4

Ta bort bultarna från sätet spår med en 3/8 tums hylsa med en ¼ tums enhet . Ta bort de främre skruvarna först. Skjut spår bakåt för att komma åt de bakre skruvarna. Håll ett öga på det område där bultarna är och sluta skjuta spåret när skruvarna är synliga genom det bakre hålet. Ta bort dessa bultar och dra spåret bort. Upprepa på de återstående spåren.
5

Leta efter korsningen av sitsen och ryggstödet. Du kommer att se två fästskruvar. Ta dessa med en stjärnskruvmejsel. Ta bort skruvarna som håller ner gångjärnet. På vissa modeller kan du se även sittplats klipp. För dessa modeller, måste du ta bort infattningen och ta bort bultarna innan man tar plats isär.
6

Dra upp klädseln på toppen av ryggstödet eller framför sätets botten tills du kan se spärrenheten. Du hittar två bultar på toppen av denna enhet som ska tas bort. Dessutom måste du ta bort skruvarna i mitten och längst ner på enheten. Ta bort enheten.
7

Lossa sätesdynestomme. Dra varje klipp med hjälp av en skruvmejsel. Medan klippet är upp, försiktigt bort tyget. Fortsätt att göra detta tills du har all tyget från dynan.
8

Fatta sittdynan och dra upp försiktigt för att ta bort den från sätet. På vissa modeller kan kudden limmas på sätet. Om detta inträffar, se till att du inte slita för mycket av kudden bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123359.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.