Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man bibehåller lädersäten

Läderklädsel är en lyx att ha i både bilen och hemmet. Även läder själv är tålig och kan hantera vardagens slitage utan större problem, det är fortfarande en bra idé att ta hand om dina platser på en regelbunden basis. Detta kommer att bidra till att upprätthålla integriteten i deras utseende samt förlänga deras livslängd. För att inte nämna att rena, polerade lädersäten kan göra resten av ditt hem eller bil interiör gnistra. Saker du behöver
Dukar Vacuum
Leather Cleaner Review Microfiber applikator pads
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Dammsug läder yta för att ta bort all smuts, damm eller smuts. Torka sedan sätena ner med en ren, fuktig trasa och låt lufttorka.
2

Applicera en dime-stora mängd av läder kemiska rengöringsmedel till en microfiber applikator pad eller ens en återanvändbar bomull blöja. Lädret renare du väljer bör vara fria från petroleum lösningsmedel, oljor silikon och glans agenter. Addera 3

Gnid trasan på en panel av läder i taget. Massera läderrengöring i lädret. Undvik att gnugga sömnad eftersom det kan missfärga gängning. Vänta i 10 minuter och sedan torka bort renare med en annan torr, ren trasa.
4

Applicera en läder balsam som är vattenbaserad och pH-balanserad. För att ansöka, häll en dime-stora mängd balsam på en annan microfiber pad och massera in lädret en panel i taget. Ta inte bort.
5

Upprepa denna process minst en gång var sjätte månad.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123453.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.