Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur fixar Car Läder

Läderklädsel har fördelen av att vara lättare att rengöra än tyg säten. Men lädersäten kan vara svårare att upprätthålla i längden. Läder sprickor från slitage och väderförhållanden, och blir ful. Sprickorna blir snart stora tårar som bidrar till en devalvering av bilen och göra det svårare att sälja eller byta in för ett anständigt värde. Reparera sprickor i läderklädsel kräver inte en professionell, men det kräver lite tid och flit. Saker du behöver
Hårtork
Latex handskar
Mjuk skurborste
frottéhanddukar
pappershanddukar
Scotch Brite Pad
Sandpapper (240 eller 400 grit), ett par ark
denaturerad alkohol
Kan av Sem Plast och Läder Prep (kan hittas på de flesta bil-leverans butiker) katalog Kan av Sem Classic Coat eller Sem Sure Coat (kan hittas på de flesta bil-leverans butiker)
Kan av läder balsam (kan hittas på alla större återförsäljare) katalog Thompson Water Seal (finns på större återförsäljare och byggvaruhus) katalog Plastic vidhäftningspromotor (kan hittas på de flesta bil-leverans butiker)
bit kartong
Bucket
Visa fler instruktioner
1

Skapa en hink med mild tvål och varmt vatten, och med din skurborste, rent sätet från toppen till botten. Se till att komma in i sprickor i interiören.

Torka sätet nedåt med frottéhandduk för att torka.

Nu åter rengöra din plats med din Scotch Brite pad. Doppa pad i din tvållösning igen och i en cirkulär rörelse, åter städa din plats.

Dynan kan gnida lite av lädrets färg av som du skrubba. Detta är inte ett problem eftersom klädseln kommer åter färgas. Och den nya färgen kommer nu att ha en grövre yta för att hålla sig till.

Använd en ren handduk att torka igen.
2

Blöt en pappershandduk med denaturerad alkohol och gnugga läder ner igen. Medan din klädsel fortfarande är våt, torka av med en torr pappershandduk eller trasa.
3

Ta sandpapper och doppa den i tvållösning. Nu gnugga och slipa dina sprickor. Eftersom färgämnet hissar från slipning, flytta den i sprickorna att fungera som en filler.

När det slipas, torka området med en handduk för att se den spruckna skinn är mjukare. Detta kommer att bidra till att ge klädseln en mjukare, nyare utseende.
4

Ta Sems Leather Prep lösning och torka ditt skinn. Torka av och på, tills läder är mjuk. Du kan också använda det lim som medföljer satsen för att fylla i sprickor och sand som tills slät också.
5

Använd Thompson Water Seal att täta lädret. Häll lite på en handduk och torka lädret ner.
6

Innan du börjar spraya färg, få en plast papp och plåt eller plast för att täcka områden som säkerhetsbälten och konsolen för att skydda dem från sprayen.

sedan börja spraya färg i sprickorna. Du ska inte behöva mer än 2 eller 3 skikt färgämne. Spraya 12 till 18 inches från läder. Använd korta skurar, och lätta kappor. Använd en hårtork för att hjälpa färgen torkar snabbare mellan lagren. Känn dig fri att sanden igen om det fortfarande finns några grova områden.
7

Spray hela sätet för att se de nyligen återuppstått läder sprickor matchar resten av din plats.
8 < p> Låt stolen torka i 8 till 10 timmar innan du lägger dig själv eller något annat på sätet.
9

När lädret har torkat, lägg en läder balsam. Detta kommer att bidra till att upprätthålla läder i framtiden.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123368.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.