Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort svart skokräm Från Klädsel

skokräm lämnar ofta behinds fläckar när det torkar inte helt på dina skor. När skokräm möten klädsel, kanske du märker inte fläcken omedelbart. För att ta bort en skokräm fläck från klädsel, måste du behandla fläcken så snart som möjligt för att förhindra skador på lång sikt. När du följer rätt försiktighetsåtgärder för att ta bort den svarta skokräm fläcken, kommer du att vara på rätt spår för att återställa det ursprungliga utseendet av klädseln. Saker du behöver
Smörkniv
Kemtvätt lösning eller mattan schampo Svampar
1 msk. diskmedel
1 msk. ammoniak
2 dl vatten
disktrasa
Visa fler instruktioner
1

Skrapa bort den torkade skokräm från klädseln. Använd en tråkig smörkniv eller något föremål som inte är tillräckligt skarp för att orsaka skador på klädseln. Ta bort tjocka lager från klädseln, men inte mer än skrapa området. Om skokräm inte har torkat ännu, låter det torka innan du försöker ta bort det. Om du försöker ta bort den våta skokräm du kan smeta den djupare in i klädseln.
2

Använd en kommersiell möbelrengöring lösning svamp skokräm fläcken. Använd mattan schampo om du inte har en kommersiell klädsel lösning. Sponge fläcken genom att torka området istället för att gnugga. Fortsätt att blot tills det mesta av vätskan absorberar in i svampen. Om du inte har en kommersiell möbelrengöring lösning, kan du göra en själv med hushåll ingredienser.
3

Skölj svampen i rent vatten när den har sugit upp en del av skokräm. Fortsätt att skölja svampen och blot området noggrant. Om svampen absorberar mycket av den svarta skokräm, sedan använda en ny svamp. Om fläcken verkar envis, sedan göra din egen starkare rengöringsmedel.
4

Kombinera 1 msk. av diskmedel med 1 msk. av ammoniak. Kombinera dessa två ingredienser med 2 koppar varmt vatten, och torka fläcken med en ren handduk och denna lösning. Fortsätt att blot området tills fläcken försvinner .. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123394.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.