Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort en bläck Stain på en bilbarnstol

Våra bilar har blivit inte bara våran metod för transport, utan också ett gemensamt vardagsrum för många av oss. Enligt US Bureau of Travel Statistics 'senaste rapport om hushållens resor, spenderar den genomsnittlige amerikanen cirka 55 minuter per dag i bilen med många drar nytta av tid att arbeta, äta och umgås som vi försöker hålla våra upptagna scheman. Som ett resultat, kan många saker att spillas på bilbarnstolar. En av de vanligaste spill är bläck. Lyckligtvis är det ganska lätt att ta bort en bläck fläck från din bilbarnstol. Saker du behöver
Vita handdukar
Hairspray
Tvättsprit
Klädsel eller läderrengöring
Visa fler instruktioner
bort bläck fläckar
1

försiktigt blot fläcken med en torr handduk för att avlägsna överflödigt bläck som inte redan trängt in i klädseln. Gnid inte på fläcken, eftersom detta kommer sannolikt leda till att bläcket smetas ut och sprids till andra områden i bilsätet.
2

Spraya en liten mängd hårspray på fläcken. Låt hårspray sitta och dra i fläcken i flera minuter. Under denna tid, undvik att gnugga något mot fläcken eller avbryta hårspray på något sätt. Den hårspray bör arbeta för att bryta upp fläcken och gör bläcket lättare att ta bort.
3

Blot fläcken med en ren torr handduk för att avlägsna hårspray och bläck fläcken. Om möjligt, använd en vit handduk för att undvika re-färgning bilbarnstolen med en färgad handduk. Vid denna punkt, kan du gnugga fläcken försiktigt med handdukar. Men om du märker att bläcket fläcken börjar sprida sig till andra områden, avbryta gnugga åtgärder omedelbart.
4

Upprepa steg 2 och 3 tills bläcket fläcken tas bort. Men, använda så lite hårspray som möjligt och använd en ren yta av handduken varje gång du gnuggar området.
5 p Om bläcket fläcken inte kan tas bort med hårspray, försöka torka området försiktigt med gnugga alkohol. Doppa en bomullstuss i tvättsprit och försiktigt blot bläck fläcken med bomullspinne. Torka av området med en ren handduk.
6

Använd en ren fuktig handduk att väta området något. Om bilbarnstolen fortfarande svagt färgade, försöka tvätta området försiktigt med en klädsel eller läder renare. Låt området lufttorka helt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123346.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.