Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Tips om installation av en matta i en bil

Installera en ny matta i en bil kan vara nödvändig om mattan har blivit färgade eller skadas. Lägga nya mattor till en bil som du säljer är också ett effektivt sätt att ge bilens interiör en renare och mer uppdaterad look. Det finns flera användbara tips att tänka på innan man beslutar att ta bort en gammal matta och installera en ny matta i en bil. Förberedelser Tips

Börja med att se till att du har alla rätt delar och verktyg för mattan installation, råder MetroPartsMarket.com. Se till att mattan är rätt färg, storlek och stil för din bil innan du börjar klippa eller montera den. De flesta butiker kommer inte att tillåta dig att återvända bil mattor när de har ändrats. Tänk på att du kan behöva ta bort de främre sätena innan du installerar mattan, enligt StockInteriors.com. Ta bort de främre sätena genom att först ta bort skruvarna placerade i sätet spåret därefter lyfta upp sätet och placera den utanför bilen när den har låste upp.

Borttagning av säkerhetsbälten innan du installerar mattor är också tillrådligt. Avlägsna skruvarna från båda sidor av säkerhetsbältet. Ena sidan av bandet är fastsatt i golvet och den andra är fäst vid ramen järnväg, rapporterar StockInteriors.com. Ta också gjutning av metall under sidan av varje dörr (sill plats), gaspedalen, paneler kick och invändiga paneler genom att lossa skruvarna som håller dem på plats. Var beredd på att ta bort mittkonsolen och golv shifter om din bil är utrustad med dem. Bort gamla mattan från bilen

. Undvik att ta bort någon stoppning isolering golv som din bil kan ha. Enligt StockInteriors.com, är det bäst att installera den nya mattan rätt över det.
Installation Tips

Size din nya matta genom att placera den över den gamla mattan som du avlägsnas från bilen. Sopa eller dammsug bilens golv noggrant för att avlägsna eventuella rester. Placera den nya mattan på bilens golv, placera den så att hälen beskyddare pad är på den vänstra sidan av förarsidan, enligt StockInteriors.com. Tänk på att du kanske måste skära erforderliga hål för golv skift, nödbroms eller 4-hjulsdrift överföring fallet om din bil har en mittkonsol. Montera mattan noggrant innan du skär hål för att undvika att skära hål på fel ställe. Skär små slitsar i form av ett "X" för att skapa hål. När mattan är installerat, kan du behöva göra "X" hål större, rapporterar StockInteriors.com.

Trimma mattan längs dörrkarmen när det är helt installerat för att vara säker på att panelerna kommer att passa i stället , enligt MetroPartsMarket.com. Sätt tillbaka kick-panel, inredningsdetaljer paneler, gaspedal, sill plattor, mittkonsol, säten, säkerhetsbälten, och allt annat du bort från bilen när mattan möter din tillfredsställelse.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123386.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.