Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man byter mattan i en 1999 Toyota Sienna

Byta matta i botten av en 1999 Toyota Sienna bil är en enkel process. Det viktiga är att köpa en gjuten bilmatta som passar inne i 1999 Sienna bilen. Det är också viktigt att välja en matta färg som matchar resten av tyget inuti fordonets inre. Detta projekt kommer att ta mellan en och två dagar att slutföra. Saker du behöver
skruvmejsel
Wrench
Vakuum
Värmekanon
1999 Sienna matta kit med stoppning
Spraylim
SPACKEL
vass sax

Visa mer instruktioner
1

Skruva sätena, med hjälp av skruvmejsel eller skiftnyckel och ta bort dem från fordonet. Dammsug botten av bilen för att få bort smulor och smuts.
2

Ta bort den gamla mattan och stoppning från golvet. Om mattan eller stoppning pinnar till fordonets golv, använd en spackel för att frigöra limmet obligationen håller mattan på plats. En värmepistol kan mjuka upp envisa limrester.
3

Vik mattan och stoppning och lägga ut i solen i en timme. Detta hjälper lossa mattan och hjälper den formar sig efter konturerna av bilen.
4

Lay mattan stoppning inuti fordonet. Skär ut utrymmen för sätet bultar, pedaler, pinnar skift och något annat som har att sticka ut från fordonets golv. Upprepa processen för mattan själv. Ta bort mattan och stoppning från fordonet.
5

Spray fordonets golv med spraylim. Placera försiktigt mattan stoppning över bilens golv. Tryck på stoppning försiktigt över konturerna av bilens golv. Klipp bort överflödigt stoppning med sax.
6

Placera säten och andra föremål tillbaka inne i fordonet. Skruva sätena på plats igen.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123524.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.