Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur att rengöra en Interior Car Seat

Rengöring av insidan av din bil kommer att bidra till att förlänga livslängden på bilens klädsel och mattor. Om smuts och skräp är kvar på din bilbarnstol klädsel, kommer det att börja agera som sandpapper och börja att försämras din inredning, och fläckar kvar på bilens interiör kan börja få tyget att falla isär. Hålla dina bilsäten rena kan också bidra till att bevara andrahandsvärdet på din bil och få dig mer när du säljer eller byta in din bil. Saker du behöver
Latexhandskar
Stain behandling (läder eller tyg) katalog Stark dammsugare
Mjuk ludd borste
Skyddande beläggning
Visa fler instruktioner

1

Ta bort alla stora bitar av skräp och skräp från bilsätet för hand. Använd skyddshandskar när du gör detta.
2

Använd fläckborttagningsmedel för att bli av med alla fläckar som kan finnas på din bilbarnstol. Den typ av fläckborttagningsmedel du använder beror på vilken typ av tyg som täcker din plats. Till exempel, använd ett rengöringsmedel som är klassad för läder på lädersäten. Följ tillverkarens instruktioner för användning av fläck-avlägsnande produkt.
3

Torka sätet med en torr handduk för att avlägsna överflödigt skräp och torka så mycket av fläcken renare som möjligt. Låt sätet torka helt innan vi går vidare.
4

Vakuum sätet noggrant med en stark hem vakuum med en smal ände kvarstad, eller genom att använda ett vakuum vid en biltvätt eller bil underhåll område. Var försiktig när du dammsuger, men se till att få all smuts och skräp från sätet. Arbetet vakuumet i det område där sitsen möter tillbaka för att få något som har fallit ner i det området.
5

Kör en mjuk ludd borste över sätet för att plocka upp några små bitar av ludd eller skräp som kan ha varit kvar.
6

Applicera en skyddande beläggning på sätet för att skydda den från fläckar och skräp. Återigen är det viktigt att använda ett skyddande tätningsmedel som är avsedd för din bilbarnstol tyg.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123352.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.