Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Återställa Auto Leather

Läder interiör ökar värdet på en bil. Det är ofta som en lyx och ägarna kommer att vilja se till att den bibehåller sitt utseende på lång sikt. Naturligt slitage orsakar läder att blekna och spricka. Istället för att byta ut era platser eller köpa en ny bil, återställa skinnklädsel. Du kan använda samma tekniker proffsen använder för att återställa din auto läder. Saker du behöver
Bil läder reparationssats
Palettkniv
Tool Kit
plasthölje och /eller tidningen
Visa fler instruktioner
1

Välj en auto kit läder restaurering. De flesta kit kommer med flera färgval, läder prep, spricka filler, efterbehandling spray, en spray enhet, handskar och applikatorer svamp. Se till att ditt kit har allt du behöver, inklusive en matchande färg färg för din auto läder.
2

bort sätena. Det här är ett alternativ. Om din läder är kraftigt sliten med sprickor, kanske du vill ta bort sätena så att du kan väl nå varje del av din inredning. Du kan också välja att behålla din plats intakt och arbete kring eventuella begränsningar. Ta bort era platser kommer att kräva särskilda verktyg.
3

Skydda din arbetsplats. Använd tidningen, en plåt eller plast som täcker för att skydda andra områden från exponering för kemikalier läder restaurering. Kemikalierna kan skada mattan, hud eller andra delar av bilen. Kontrollera att du bära plasthandskar innan några kemikalier.
4

Prep din yta. Använd en svamp för att rengöra lädret med lädret prep. Lädret prep renare används för att avlägsna smuts och avfettar lädret så att spricka spackel och ny färg kan helt tränga. Inte prepping ditt skinn kommer att orsaka vidhäftningsproblem. Vänta 30 minuter för prep att torka.
5

Ansök tunga fyllmedel. Med hjälp av en palettkniv, fylla i sprickorna med tunga fyllmedel. Se till att lagret är tunt och smidigt. Låt filler torka i fem minuter.
6

Applicera färg. Med en ren tillämpning svamp, lägg ett tunt lager färg på din läder. Applicera färgen i mjuka, jämna drag. Tillämpa färgen för tjock kommer att orsaka bubblor och springer. Om du märker detta, ta en trasa och omedelbart jämna till ytan. Låt lagret torka.
7

Ansök efterbehandling spray. När färgen har torkat, applicera ett tunt lager av efterbehandling spray.
8

Låt lädret torka. Vänta cirka 48 timmar innan störa din inredning.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123325.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.