Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Ren Velvet Klädsel Car Seat

Velvet är ett mjukt, lyxigt tyg som är vacker på insidan av en bil. Det framställs i allmänhet med silkestråd, vilket gör det till en delikat tyg för rengöring. Man måste vara försiktig vid rengöring sammet klädsel bilbarnstol för att inte skada eller missfärga tyget. Använda rätt produkter och metoder för att tvätta sammet klädsel kommer att rengöra tyget utan att äventyra dess utseende. Saker du behöver
Kemtvätt lösningsmedel
Rena trasor
Dammsugare med slang bifogad
Strumpbyxor
Gummiband
Mild diskmedel
Bucket
Vatten
Sponge
mjuk borste
Visa fler instruktioner
1

bort fläckar från säten sammet bil med kemtvätt lösningsmedel. Behandla fläckarna innan rengöring hela sitsen. Applicera en liten mängd av kemtvätt lösningsmedel till en ren trasa. Blot fläcken med lösningsmedlet tills den har lyft. Låt området lufttorka helt.
2

Vakuum utanför sammet klädsel med en vakuum slang bifogad. Skär en bit av strumpbyxor och fäst den över änden av slangen med ett gummiband för dammsugning sammet. Detta kommer att skydda klädseln från skador under dammsugningen.
3

Pressa ett par sprutar av mild diskmedel i en hink. Fyll hinken med varmt vatten. Swish runt vattnet med händerna tills tunga lödder formuläret.
4

Använd en svamp för att ösa upp endast lödder från hinken. Det är viktigt att inte mätta sammet klädsel med vatten.
5

Applicera löddret till ytan av klädseln med svampen. Torka sätena sammet bilen med lödder och svamp, som arbetar i riktning mot sammet tupplur och med lätta drag.
6

Swish runt vattnet i hinken, och tillämpa mer diskmedel, som behövs, för att bilda fler skum.
7

Blot bilbarnstolar med en ren, torr trasa för att avlägsna eventuell fukt kvar från skummet. Applicera en del kraft när blotting för att avlägsna eventuell fukt som kan ha dränkts in i fibrerna i tyget. Byt till en torr trasa när man blir dämpad. Undvik att gnugga tyget med trasan, eftersom detta kan störa tupplur i sammet.
8

Låt bilbarnstolar lufttorka. Pensla sammet tyg med en mjuk borste, till exempel en bebis hårborste, för att återställa tupplur.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123405.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.