Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Steam Clean bilinredning

Rengöring med ånga är en effektiv fläckborttagning och bilstol städmetod. Medan vanliga bilstol städare är bra, de är inte lika kraftfullt som städare maskin ånga. Använda ånga gör att maskinen kan tränga djupare för att ta bort smuts och fläckar. Om du inte äger en ångtvätt, kan du hyra en för en dagskurs vid leverans hem reparationsverkstäder. Saker du behöver
Vakuum med slang bifogad
ångtvätt med triangulärt munstycke
Handduk
Visa fler instruktioner
1

Ta bort alla objekt från bilen . Detta inkluderar alla soporna, mat mess, papper eller andra föremål på bilens klädsel. Ta bort eventuella golvmattor eller täcker sits. Seat täcker i allmänhet inte behöver ånga rengöring och kan tvättas i maskin.
2

Vakuum all smuts och skräp från bilens klädsel, med hjälp av vakuum slang bifogad fil. Använd en vinklad munstycke att tränga in mellan vecken av dina bilsäten, på golv, på innertaket och kring svåra att nå områden såsom mellan sätena och bildörr.
3 < p> Testa din ångtvätt på ett dolt eller sällan sett området bilen, t.ex. i bagageluckan eller bakom baksätet. Medan de flesta ångtvättar är lämpliga för de flesta möbeltyger, kan värmen av maskinskador ömtåliga material. Testa före användning.
4

Ställ din ångtvätt till låg eller medelhög effekt. Använd triangeln borste på slangen fastsättning köra ångtvätt över bilens klädsel. Börja från ena sidan av sätet och gå vertikalt, var noga med att täcka all klädsel jämnt och grundligt.
5

Fukta en handduk med varmt vatten. Som ni ånga rengöra ett område av bilens klädsel, använda handduken för att torka upp smutsen. Skölj handduken regelbundet för att undvika att sprida smuts längs tyget. Låt bilen lufttorka eller använd en hårtork för att förhindra uppbyggnad av mögel eller mögel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123461.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.