Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man målar vinylsäten

Liva upp dina gamla eller jolleseglare vinylsäten genom att arbeta med samma produkter professionella bil restaurering företag gör. Vinyl rengöringsmedel, primers och beläggningar färg finns tillgängliga för privatkunder som kan återställa vinylsäten snabbt och enkelt. Kostnaden för dessa produkter vinyl restaurering är marginell och kan användas av nybörjare att uppnå proffsiga resultat på mindre än några timmar tid. Saker du behöver
diskmedel
Vatten
Bucket
mjuk borste
Mikrofiberduk
Handduk
Ansiktsmask Review, Professional vinyl förberedelse Vidhäftning lösning
promotor eller vinyl primer
vinylfärg
Visa fler instruktioner
1

Rengör sätet du kommer att måla med en lösning av 1 msk. diskmedel till en liter vatten. Skrubba ytan, skrymslen och vrår med en mjuk borste för att få caked i smuts eller skräp. Ta bort tvålrester helt med vanligt vatten och en mikrofiberduk. Torka väl innan du fortsätter.
2

Sätt på en ansiktsmask för rök och ordentligt ventilera området. Applicera en vinyl preparat behandling såsom SEM Vinyl Prep (en no-sköljning formel) på sätet med en mjuk trasa, arbeta in den i sätet för att avlägsna oljor och andra svåra att avlägsna smuts och fett.

Billiga 3

Prime sitsen genom att tillämpa en vinyl primer såsom SEM Sand Gratis Primer eller Bulldog adhesionspromotor. Spraya på 2 till 3 ljusa rockar, som täcker hela vinyl yta. Låt fem till tio minuter mellan lagren
4

Låt sätet vila i 15 minuter om du använder Bulldog adhesionspromotor eller för den tid som anges i tillverkarens anvisningar på vinyl primer;. SEM: s vinylfärg bör tillämpas när sätet är fortfarande våt med primer.
5

Applicera ett färgskikt som SEM färg päls. Gör en lätt damning den första beläggningen och låta tio minuter mellan lagren. Du kan behöva 05:56 rockar, beroende på vilken färg du täcker och storleken på sitsen. Var noga med att komma in i alla skrymslen och sömnad.
6

Låt färgen torka i 24 timmar innan du rör eller flyttar sätet.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123319.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.