Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man tar bort baksätet på en Subaru Forester

Ta bort baksätet från din Subaru Forester låter dig byta ut eller reparera kuddar, tyget eller ramen av sätet bör det bli skadad. Byta sitsen med en ny eller begagnad enhet är snabb och kan göras med några verktyg. Sätet, stoppning och är tillgängliga från återförsäljare eller eftermarknaden källor, och om du ska byta ut hela enheten, kan de erhållas från vissa rädda varv. Saker du behöver
Metric Hylsnyckelsats
Metric skiftnyckel som
Visa fler instruktioner
1

Lokalisera de två fästbultarna som håller lägre sittdyna till fordonet . De är belägna på golvskivan strax under sitsen. Det finns en på varje sida av den bakre golvplåten.
2

Avlägsna monteringsskruvarna med en hylsa och spärrnyckel eller skiftnyckel. Lyft upp och dra fram den undre kudden för att släppa den och sedan ta bort det från bilen, gå ut genom en av dörröppningar. Addera 3

Lay ryggstöden ner platt och avlägsna lastutrymmet matta eller liner. Dra sitsen täcka upp från botten av kudden för att exponera de fästen och bultar som håller fast ryggstöden till fordonet.
4

Ta bort de fyra bultar med en socket och ratchet lyft sedan ryggstöden ur hållaren. Skjut ryggstöden ur fordonet antingen genom den bakre lastutrymmet eller bakdörrar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123360.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.