Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur Professionellt att rengöra lädersäten Bil

Regelbunden rengöring är en nödvändig del av underhållet av dina lädersäten bil för att säkerställa att de förblir i gott skick. Det är viktigt att rengöra sätena ordentligt med lämpliga rengöringsmedel för att förhindra onödiga fula skador på sätena. Saker du behöver
Leather Cleaner Review Läder Bowl balsam
vatten
mjuk borste
Mjuka tvättlappar
Visa fler instruktioner
1 < p> Köp läderrengöring från din lokala bil butik, varuhus eller järnaffär. Inspektera rengöringsmedel för att säkerställa att det är lämpligt att använda på lädersäten bil. Du kanske också kunna köpa kit läder rengöring, i vilket fall, följa tillverkarens anvisningar för att säkerställa korrekt användning av rengörings kit.
2

Lokalisera en osynlig del av lädersäten och genomföra en patch test. Spraya en liten del med läderrengöring och följ stegen för att tillämpa renare. Undersök avsnittet så att dammsugaren inte har skadat eller missfärgat lädret innan du fortsätter. Addera 3

Spray sätet med läderrengöring. Börja längst upp och arbeta i sektioner. Det är bättre att arbeta i små sektioner, som läderrengöring fungerar relativt snabbt. Lämnar renare i ett område längre än en annan kan resultera i strimmor, vilket kan förstöra utseendet på lädret.
4

Blöt mjuk tvättborste i vattnet och börjar gnida det område där du besprutas läderrengöring i en cirkelrörelse. Använd inte en skrubbning rörelse eller du kommer att skada lädret, bara skaka försiktigt området med borsten. Vattnet kommer att aktivera skummet att rengöra lädret. Låt skummet att tränga in i lädret för 2 eller 3 minuter att ordentligt rengöra bort ingrodd smuts och skräp. Omrörning med en borste hjälper till att ta bort ingrodda fläckar, medan torka över ytan lämnar smuts i sprickorna som kommer att bli mer synliga och fula när sätet är rengjorda. Om du arbetar på en yta av sätet med särskilt svåra fläckar, låt skummet att sitta i 7 till 10 minuter före rengöring för att ge renare tillräcklig tid för att extrahera fläckar från läder.
5

Använd en torr trasa för att torka bort skummet.
6

Upprepa processen på resten av sätet arbetar försiktig omskakning av skummet med mjuk borste över sätena.

7

Inspektera sätena och upprepa processen om det fortfarande smuts närvarande.
8

Torka över sätena med en annan fuktig trasa för att avlägsna eventuella rester läderrengöring och någon kvar smuts.

9

Torka över sätena igen med en torr trasa för att avlägsna överflödigt vatten.
10

Låt sätena torka. Applicera balsam på säten med en mjuk trasa. Låt sätena torka innan du sätter i dem.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123481.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.