Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur att reparera slitna Auto Leather

Auto läder blir slitna och spruckna över tiden från tung sits trafik, spill och repor från människor att få in och ut ur bilen. Du kan återställa slitna läder med rätt produkter och noggrann vård på bara några minuter. Innan du börjar detta projekt, har alla dina verktyg och ingredienser redo så att du inte behöver lämna den våta lädret mid-projekt för att hämta något. Saker du behöver
läderrengöring färgmatchad skinnfärgen
Tröskelplåt behandling
Läder balsam
ren trasa
Sponge
Tandborste
fön Rubbing alkohol
Visa fler instruktioner
1

Välj dina produkter. Beroende på vilken typ av bär, kanske du behöver en instegsskydd behandling, renare, skinnfärgen och balsam (se Resurser). Läs etiketter noga för att se till att behandlingen vätskor är kompatibla med ditt skinn. Be en professionell för en rekommendation för just din bilmodell.
2

Få en färgmatchning för din skinnfärgen. Du kan ta en liten bit av läder från under sitsen och skicka den till tillverkaren för att matcha färgen. Om det inte finns en bit under sätet, berättar färgen leverantören bilens färgkod eller namn.
3

Rengör ytan på de slitna fläckar och omgivande områden. Använd en fuktig svamp för att torka bort ytrest. För djupare grime, använd en ljus skurborste. Din färg fäster inte ordentligt om området inte är rengjorda, enligt The Interior Guy hemsida.
4

Applicera tröskelskyddet behandling scuffed eller något skrynkliga skinn. Scrub försiktigt med en lätt skurborste eller tandborste. Låt sitta i tre till fem minuter, torka sedan bort med en liten mängd alkohol för att rengöra området noggrant.
5

Applicera flytande skinnfärgen till milt slitna områden först. Innan gnugga en stor summa på sätet, testa en liten mängd på en icke synlig yta. Om den försvinner, det är en match, enligt The Interior Guy. Applicera med en sprayflaska eller svamp, beroende på vad din produkt kräver. Låt lösningen lufttorka.
6

Behandla de mer slitna fläckarna med flytande skinnfärgen. Applicera flera skikt, torkning var och en med en fön. Se till att dina rockar är jämna och snyggt. Det kan ta flera rockar innan du uppnår det resultat du letar efter. Späd den sista pälsen med lite vatten och torka upp med en trasa.
7

Vänta 24 timmar och tillämpa läder balsam för allt läder i bilen. Detta fungerar som ett tätningsmedel och beskyddare efter en ren djup.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123366.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.