Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Klädsel >> Content

Hur man behandlar lädersäten

Du betalar extra för läderklädsel eftersom det är vackert, hållbart, och känns lyxig mot huden. Underhålla läderklädsel att hålla den i nyskick är tid, arbete och pengar väl spenderade. Läder är ett naturligt material, ungefär som huden. Liksom huden, måste den rengöras regelbundet för att avlägsna hudfett och skräp. Eftersom den inte har förmågan att fylla på sina egna naturliga oljor, måste den konditioneras för att behålla sin smidighet och att motstå skador från vätskor och UV-strålar. Saker du behöver
Handhållna kvast
läderrengöring balsam
Läder /Protectant
Mjuk frotté trasor
Visa fler instruktioner
1

Rent löst skräp från sätena, med hjälp av en handhållen kvast. Ta bort eventuell sand från sömmarna. Sand har vassa kanter och med slitage, så småningom kommer att försvaga trådar och få dem att bryta.
2

Spraya eller häll dedikerad läderrengöring på en mjuk frotté trasa. Ordentligt gnugga trasan i en cirkulär rörelse på alla delar av sätet. Friktionen och agitation från användning av tryck och en texturerad trasa kommer att lossa skräp på ytan och i porerna i lädret. Rengör en liten del, torka av med en torr trasa, sedan gå vidare till nästa avsnitt tills hela stolen är ren.
3

Placera en generös mängd av läder balsam /skyddsmedel på en ren rag. Försiktigt på läder yta i en cirkulär rörelse, som arbetar i små utrymmen. Tillåt tid för balsam för att tränga igenom ytan, enligt tillverkarens instruktioner. Torka bort all synlig balsam med en ren trasa, sedan polera att glänsa.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-upholstery/123451.html

Previous:
Next:

bil Klädsel

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.