Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort färg från dimljus

Dimljus är fabriksmonterade på vissa fordon, men finns att köpa för nästan alla fordon som en eftermarknad tillbehör. Dimljus har linser av plast och ibland omgivna av en krom-färgad eller svart plast galler. Om dimljus få sprutdimma från färgen på dem, blockerar färgen utförandet av lamporna och kräver avlägsnande. Ta bort färg från dimstrålkastare för att hålla dem i skick och att säkerställa en klar bild av vägen på dessa dimmiga nätter. Saker du behöver
900-grit sandpapper
1200-grit sandpapper
Vatten
plastlins prep
plastlins sealer
Microfiber handduk
Visa fler instruktioner

1

Slipa ytan av dimljusen med 900-grit sandpapper och vatten. Håll sandpapper dyblöt medan den är i kontakt med dimljus. Sand tills färgen är borta. Yta dimljuset
2

Använd 1200-grit sandpapper till sand. Håll sandpapper dyblöt medan slipning. Slipa hela ytan av dimljuset objektivet för att ta bort repor tas i ytan med 900-slippapper. Skölj dimljuset med vatten och låt den torka helt.
3

Ansök plastlins prep till linsen av dimstrålkastare med en microfiber handduk. Använd små cirkelrörelser för att tillämpa prep. Använd en torr del av handduken för att försiktigt polera prep av efter det torkar.
4

Torka linsen dimstrålkastare med plastlins sealer att göra linsen glansigt igen. Den sealer skyddar även ytan mot ultravioletta strålar och oxidation. Låt sealer torka ordentligt innan du handskas med dimljuset.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123207.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.