Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort våt sand Repor

Våtslipning är en metod som används inom bilreparationer industrin. Det tar bort små ytskräp som uppstår under torkningen av våt färg. Våtslipning, också, tar bort vatten fläckar, repor och korrosion. Om du behöver ta bort ytan skräp eller repor på din bil, måste du använda en polermaskin och andra slipmaterial för att reparera repor eller ta bort skräp så att din bil kan sluta med en fin polerad och spegelyta. Saker du behöver
polermaskin
Slipplatta
Sprayflaska
1500-grit sandpapper
gummiskrapa
Flaska vatten
Kemi Cleaner Review Microfiber handduk
Ull pad
Soft pad
skum pad glasyr
Swirl free polish
Klarlack förening
Maskeringstejp
Visa fler instruktioner
1

Torka det målade området med en kemikalie renare och en handduk för att avlägsna olja uppbyggd, damm och smuts. Innan du börjar våtslipning, se till att ytan är helt torr.
2

Spraya repad yta med en generös mängd vatten. Sedan svepa sandpapper runt dynan. Gnid slipplattan i en riktning över scratch för att undvika ojämn slipning. Du vill sandpapper för att göra allt arbete och inte din hand. Använd vatten hela tiden när våtslipning. Vissa bilar våtslipning papper kan läggas i blöt över natten.
3

Ta gummiskrapa och använda den för att avlägsna vattnet och alla sand skräp som är kvar. Området kommer att se grumlig efter våtslipning området.
4

Bifoga din ull putsdyna till din buffert. Kläm nog klarlack förening i bufferten och sedan använda den för att ta bort repor. Flytta bufferten höger till vänster och norr och söder över repad yta. Torka av området du bara putsas med en mikrofiberduk handduk. Använd en låg hastighet till buff. Innan du använder polermaskin, använd maskeringstejp för att täcka kanterna runt övergångarna karosseridelar att undvika att bränna igenom kanterna på färgen. Du bör också tejpa alla andra områden som du inte vill mar.
5

bort ullen pad och placera en mjukare polerrondell till buffert. Lägg en skum pad glasyr eller en virvel fri polish till bufferten och sedan slå på bufferten på. Buff vid en hög hastighet. Flytta bufferten fram och tillbaka. Repor avlägsnas och färgen har en nyligen färdiga utseende.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123041.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.