Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur polska plätering Aluminum Diamond med Mothers

Aluminium diamant plätering är oftast snabbt att bli smutsig och mörk, speciellt diamant plätering på flaket eller på din verktygslåda. Det kan se ut slitna och smutsiga, men efter en kort process, kan du göra någon form av aluminium diamant plätering ser så gott som ny. Använda mödrar att polera och vaxa den kan göra en märkbar skillnad. Detta är en billig investering för att förbättra kvaliteten och utseendet på din bil eller annan besittning med diamant plätering. Saker du behöver
Stålull
Lime-rengöringsmedel
slipande svamp
Mödrar aluminium polska
Mödrar aluminium vax
Visa fler instruktioner
1

Skrubba plätering grundligt med stålull. Försök att få alla rester och uppbyggd av metall. Var extra noga med att skrubba ut sprickor och skrevor.
2

Blötlägg ytan med en lime-rengöringsmedel. Använd sedan en grov svamp att skrubba bort eventuella kvarvarande rester. Detta bör också bidra till att upp eventuella fläckar som sätts in i aluminium.
3

Tvätta plätering med tvål och vatten för att avlägsna kvarvarande kemikalier och partiklar. Detta kommer också prep ytan för att ta emot den polska.
4

Stryk ytan med Mothers aluminium polish. Använd en microfiber trasa att gnida den i. Arbeta långsamt och ge den polska att ställa upp på ytan. Också, arbeta med små områden åt gången för en smidigare polish och en jämnare päls.
5

Applicera ett lager av mödrar aluminium vax till bordläggningen när polish har helt torkat. Var mycket försiktig när du gör detta och använder mycket små mängder vax i taget. För att förhindra fläckar och strimmor och hålla vaxet från att bygga upp på konsistens kanter, hålla vaxet så tunt som möjligt. Gnid ut några ränder som börjar bildas.
6

Ge vaxet upp till en timme för att ställa upp innan hantering.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122203.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.