Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur tar jag bort kåda från en bil?

Sap, om den inte avlägsnas från bilen i tid, kan skada färg och utseende på din bil. Enligt One Stop Auto Detalj, kan trädsav orsaka permanenta skador på ett fordons färg om de lämnas därhän. Överväg att ta bort saven från din bil så fort du märker det för att förhindra att saven från att bli hård. SAP kan vara svåra att ta bort när den tjocknar eller hårdnar på din bil. Saker du behöver
Tvättsprit
Storebrand SAP Remover Review Hud-So-Soft badolja
WD-40 smörjmedel
Rags
Vehicle schampo
Visa fler instruktioner
1

Fukta en trasa med tvättsprit. Du kan också använda en store-märke SAP remover, Hud-So-Soft badolja eller en WD-40 smörjmedel istället för tvättsprit för att kunna ta bort kåda från din bil.
2

Blot saven med den fuktade trasa och låta tvättsprit i blöt på saven i några minuter. Den tvättsprit börjar direkt att upplösa saven på kontakten och göra det lättare att ta bort. Addera 3

Gnid trasan innehåller tvättsprit över det drabbade området i bilen tills saven är bort helt från din bil. Enligt Extension trädgårdsodlare Deborah L. Browh, kan den kräva flera försök att framgångsrikt skrubba saven från din bil om det är mycket tjock eller extremt hårt.
4

Tvätta det drabbade området för att ta bort alla herrelösa bitar av SAP eller tvättsprit kvar på din bil. Använd en ansedd bil rekommenderas schampo och varmt vatten när du tvättar området för att undvika fläckar eller rinnande märken tvål.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123052.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.