Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en 3M Clear Bra

lackskador och mindre buckla borttagning på din bil kan vara dyrt, kostar någonstans $ 100 till 200 per panel, med mycket av det lätt kan undvikas med lite skydd på främre delen av bilen. Bil behåar passar på framsidan av din bil över strålkastaren och stötfångaren sektionen och skydda den mot flygande stenar och väg skräp. Även vinyl bras är tjockare och ger bättre skydd än klarlacker, de är svåra att ta på och av och är inte lika estetiskt tilltalande. 3M erbjuder en tydlig, Scotch Guard bil behå som bara behöver läggas på en gång och är lätt att rengöra och underhålla. Saker du behöver
3M bilschampo
Bucket
Vatten
bil mitt
3M Detailing Duk
Microfiber sämskskinn
eller handduk
3M Quick Wax (tillval)
uretan-safe bilvax
Visa fler instruktioner
1

Tvätta inte 3M bilen behå i 24 timmar efter att den tillämpas på din bil. Normal tvättning kan återupptas efter denna tid, med en mängd olika bilvårdsprodukter, inklusive sådana som särskilt utformats för 3M bil behå. Du kan hitta dessa artiklar online på 3M.com och på deltagande butiker auto utbudet.
2

Lägg ett uns av 3M bilschampo (eller annan bilschampo) i en hink med 1 liter varmt vatten. Addera 3

Skölj bilen för att avlägsna smuts och grus. Små stenar och granulat smuts kan skrapa på ytan av billack och behå, så se till att skölja noga.
4

Doppa en mikrofiberduk eller bil mitt i schampo och tvätta bilen, vilket gör Se till att få in i fördjupningarna runt bilen bh och försiktigt skrubba tuffa fläckar och smuts.
5

Skölj bilen noggrant och torka med en duk eller luddfri handduk. Du kan ansöka 3M: s snabba vax med sämskskinn vid torkning, om så önskas, för att ge en snabb glans till ditt fordon.
6

regelbundet vaxa bilen, om så önskas, med din favorit vax, men undvik de som innehåller färgämnen eller någon som inte rekommenderas för uretan finish. Använd aldrig en slipande Rubbing eller polish på bilen -. Detta kan repa behå
7

Ta bort överflödigt vax som samlas runt bh kanterna med en 3M Detailing Duk, när den har torkat. Denna duk rekommenderas av 3M över andra som vissa kan repa ytan av bh.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122479.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.