Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Volvo Air Vents

Rengöring luftventiler i Volvos interiör avlägsnar damm och vent lukter. Denna process är säker att använda även på high-end Volvobilar. Äldre Volvobilar kan utvecklas mögel i ventilerna eftersom luftkonditioneringsapparater blir fuktiga och aldrig torkar ut, vilket skapar en fruktansvärd lukt i bilen när luftkonditioneringen är på. Rengöring av Volvos luftventiler med desinfektionsmedel eller en liknande produkt gjord speciellt för luftventiler kan döda mögel och ta bort lukten. Saker du behöver
bomullspinnar
Desinfektionsmedel
rengöringsmedel
konserverad luft
Visa fler instruktioner
1

Spray slutet av en bomullspinne med ett rengöringsmedel. Använd inte en stark rengöringsmedel med ammoniak, eftersom det kan skada Färgtoning.
2

Rengör mellan spjälorna i ventilerna med bomullspinne för att ta bort damm. Använd en ny bomullspinne när den gamla blir smutsig. Kom ihåg att rengöra ventilerna på framsidan av instrumentbrädan vid vindrutan och ventilerna under stolen, om din Volvo har dem.
3

Spray konserverad luft i ventilerna för att ta bort kvarvarande damm som inte kunde nås av bomullspinne.
4

Spraya desinfektionsmedel i ventilationsöppningarna om du kan lukta mögel när ventilerna är på. Luftkonditioneringen kondensorn blir våt när den används och om det inte torrt, kan det bli mögligt. Håll spetsen av spraydesinfektion i vent och spray för 10 till 15 sekunder. Det kommer att finnas ett desinfektionsmedel lukt i din bil för ett par dagar, men det kommer att försvinna.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122282.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.