Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur du rengör Eloxerade Wheels

Eloxerad hjul har en färg och pop som vanliga hjul inte kan matcha. Anodiserad fälgar finns i ett brett spektrum av levande färger och kan vara ett slående komplement till utseendet på din bil. Deras stora utseende kommer med en varning - anodiserade hjul är mycket mer ömtåliga än målade eller aluminium fälgar och måste behandlas med försiktighet. Dina eloxerade fälgar kommer att se nya längre om du tar några enkla försiktighetsåtgärder vid rengöring dem och spendera lite extra tid att behålla dem. Saker du behöver
Vattenslang
Bucket
Mjuk Däck trasa Mössor och hjulrenöring
Wheel vax
Visa fler instruktioner
1

Skölj dina hjul med en stark ström av vatten för att ta bort all lös smuts och skräp.
2

Rengöring ett hjul i taget, spraya hjulet med däck och hjul renare. Noggrant läsa etiketten på din dammsugare före användning för att säkerställa att den är lämplig för eloxerade fälgar. Den mjukare yta eloxerad hjul kräver en renare som inte är slipande, annars målgång kan skalas bort hjulet. Låt renare att sitta på hjulet i flera minuter innan du rengör den.
3

Använd mjuk trasa för att rengöra dina eloxerade fälgar. Försiktigt skrubba hjulen för att ta bort envisa broms damm och skräp. Använd en mjuk borste tandborste för att rengöra svåra att nå sprickor.
4

genast skölja varje hjul efter att det har varit rensat. Låt inte rengöringsmedel torka på hjulet eftersom detta kommer att skapa en svår-till-ta bort filmen. Om hjulet är fortfarande smutsiga efter sköljning, upprepa processen.
5

Använd en ren, mjuk trasa för att tillämpa hjulet vax till hjulen efter hela bilen har tvättats och sköljas. Wheel vax agerar på ett sätt som liknar bilvax för att stöta bort vatten och smuts från dina eloxerade fälgar, hålla dem renare längre.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123082.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.