Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man rengör Chevy Avalanche

Chevy Avalanche är ett mångsidigt fordon. Det kan ändras från en pickup till en SUV, vilket innebär att du kan använda den för att dra tung utrustning och ta barnen till deras fotbollsmatch. Den Chevy Avalanche ryms sex passagerare när den fungerar som en SUV och det har kraften i en full-size pickup. Att ta väl hand om Avalanche, erbjuder Chevrolet tips för rengöring. Saker du behöver
Biltvätt tvål
Bucket
Slang
Vatten
Sponge
100 procent bomull handdukar
Luddfri dukar
glas vindrutan renare
spolarvätska
Däck Cleaner Review Stiff borste
Visa fler instruktioner
1

Läs etiketten för biltvätt tvål du använder för att rengöra din Chevy Avalanche. De som inte rekommenderas för plast bör inte användas, eftersom de kan skada bilens namnskyltar och emblem. Ju renare bör inte heller innehålla slipmedel, petroleum eller syra.
2

Skapa en rengöringslösning för att tvätta det yttre av Chevy Avalanche. Fyll en hink med varmt vatten och tillsätt flera droppar biltvätt tvål för att skapa lödder. Om etiketten rekommenderar ett belopp, använd det.
3

Slang av hela ytan på din Chevy Avalanche innan du rengör den med tvål.
4

Användning en stor, icke-slipande svamp för att rengöra kroppen, hjul och trim av Chevy Avalanche med rengöringslösning. Rengör små områden i taget för att se till att tvålen inte torkar på ytan. Skölj varje område grundligt med en slang efter att den rengjorts.
5

Torka Chevy Avalanche med en 100 procent bomull handduk. Detta kommer att ge det en bra glans och förhindrar repor och fläckar vatten.
6

Rengör de yttre lampor och linser av din Chevy Avalanche med en mjuk trasa och ett rengöringsmedel. Skölj och torka dem omedelbart efter rengöring.
7

Blöt en luddfri trasa i spolarvätska och använda den för att rengöra torkarbladen. Lyft upp dem försiktigt för att rengöra undersidan och den del av fönstret nedanför. Skölj med vatten.
8

Spray fönsterputs på varje fönster, en i taget, för att rengöra dem. Använd en luddfri trasa för att rengöra fönstren med fönsterputs och skölj med kallt vatten när du är klar. Torka med en ren, 100 procent bomull handduk för att undvika ränder.
9

Använd däck för att rengöra däcken. Ju renare du använder bör inte petroleumbaserade. Scrub däcken noggrant med en styv borste efter applicering av renare. Skölj med vatten.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122974.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.