Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Ta bort bläck från AUTO Leather

En bläck fläck på din bil läder är en nedslående syn. Läder är ett hållbart material men det är inte resistent mot bläck. Borttagning bläck fläckar från läder kräver användning av vissa metoder och produkter som inte kommer att äventyra integriteten av lädret. Saker du behöver
läderrengöring bollar
Bomull
Aceton nagellack remover
Läder balsam
Visa fler instruktioner
1

Rengör bilen läder med en läderrengöring. Se tillverkarens etikett för specifika anvisningar för rengöring, eftersom detta kommer att variera mellan olika produkter. Detta kommer sannolikt inte bort bläck på, men det kan lätta.
2

Fukta en bomullstuss med tvättsprit. Blot färgfläckade läder med alkoholen. Arbeta från utsidan av bläck på mot mitten för att undvika att sprida bläcket ytterligare. Addera 3

Fortsätt blotting, byta till en ren bomullstuss och lägga mer alkohol som behövs. Blot tills inget mer bläck överföringar från läder till bomullstuss.
4

Låt lädret lufttorka helt. Inspektera området för några spår av bläck på.
5

Ansök aceton nagellack remover om bläcket fläcken kvarstår. Fukta en bomullstuss med en liten mängd aceton nagellack remover. Arbeta fläcken från läder på samma sätt du gjorde med alkoholen. Fortsätt tills bläcket fläcken är borta.
6

Rengör lädret igen med en läderrengöring att avlägsna eventuella spår av alkohol eller nagellack remover. Uppföljning genom att tillämpa en läder balsam till auto läder. Lädret balsam kommer att återställa fukten försvinner under reningsprocessen. Följ tillverkarens anvisningar för applicering läderrengöring.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122694.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.