Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Rengör klädseln i en rökares bil

Cigarett och cigarrök inte bara lukta på dina kläder, kropp och hår, men de kan fastna i bilens klädsel, liksom. Medan bil luftrenare lägga en fin doft, maskera de bara rök lukten. För att befria en bil av den kvardröjande rök lukt, måste du djupt rengöra klädseln. Med rätt städmetoder och rätt verktyg, kommer din bil och klädsel vara rökfri och ren. Saker du behöver
Vakuum med slang bilagor
Bucket
Varmvatten
diskmedel
vit vinäger
styv borste
Pappershanddukar
Bakpulver

Visa fler instruktioner
1 Vakuum smutsen innan itu lukten.

bort mattor. Använda ett golv borste, varje matta vakuum, under mattor och under sätena. På fläckar innan det allmänna området
2 Concentrate.

Blanda en liter varmt vatten och en generös mängd av diskmedel i en hink. Tillsätt en kopp vit vinäger. Doppa en hård borste helt i blandningen. Rub fläckar först och sedan återstoden av mattan. Låt sitta i 30 minuter. Blot med hushållspapper tills de är torra.
3

Damm stoppning och mattan med bakpulver. Om möjligt, lämna över natten. Detta kommer att ge bakpulver en chans att absorbera rök lukten och fukt runt den. Dammsug bakpulver.
4 Ättika i en skål bidrar till att avlägsna cigarett lukt.

Placera en skål med ättika på golvet. Kontrollera fönstren är upp och dörrarna stängs. Lämna över natten. Vinäger --- i sådana trånga --- kommer att ta bort alla kvardröjande doft.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123074.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.