Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren polerad aluminium fälgar

polerad aluminium fälgar är blanka och har en spegel-liknande kvalitet. Men ibland polerad aluminium kan bli grumlig och nedsmutsade från vardagens slitage. Du kan rengöra din polerade fälgar utan att behöva polera dem. Det är viktigt när du tvättar din bil för att rengöra varje del, detta inklusive dina hjul. De aluminiumhjul är den första delen av bilen för att bli smutsig. Detta gäller särskilt i regnigt och blåsigt väder. Med hushållsprodukter och hårt arbete, kan du rengöra dessa föremål och föra tillbaka spegeln kvalitet. Saker du behöver
Bucket
Rag
avfettning diskmedel
Trädgårdsskötsel slang
Badhandduk
Visa fler instruktioner
1

Fyll hink med varmt vatten från badkaret.
2

Doppa trasan i hinken och gnugga hjulet för att avlägsna eventuellt löst skräp från aluminium. Använd en cirkulär rörelse för att bli av med allt damm och smuts. Var noga med att använda trasa på eventuella sprickor. Vrid ur trasan ofta.
3

Pressa en kvarts storlek mängd av diskmedel på trasan. Du kommer att vilja köpa en tvål avfettningsmedel diskmedel för detta projekt. Du kanske redan har detta i ditt hem. Till exempel har Dawn och Ajax diskmedel avfettningsmedel egenskaper.
4

Rengör polerade aluminiumfälgar. Gnid den fuktiga, tvål trasa på hjulet. Använd en cirkulär rörelse och skrubba grovt att ta bort all lera, smuts och fett från däcket. Få in alla sprickor. Lather hjulet med diskmedel.
5

Använd trädgårdsslangen på polerad aluminium hjul. Spraya däcket med en hård ström. Ta bort all tvål från hjulet.
6

Torka hjulet med din badhandduk. Detta kommer att förhindra att vatten fläckar från lufttorkning. Det kommer också att skydda aluminiumfälg från eventuellt damm som kan flyga omkring.
7 steg

Upprepa 1 till 5 för att rengöra alla fyra polerade aluminiumfälgar. Du kan behöva gå över hjulen två eller tre gånger för att ordentligt rengöra dem. Addera
.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122228.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.