Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur ta hand om gummi tak på RV Trailers

Gummit taket av en RV är en ofta förbisedd underhåll objektet. Även om det är en relativt enkel komponent - ett enda ark av specialiserade gummi som håller vattnet ute - det kräver vartannat underhåll för att säkerställa lång livslängd och ett vattentätt fritidsfordon. Under loppet av året, oxiderar en oskyddad gummi tak i solen och är mottagliga för skador från trädgrenar och andra luftburna hot. Du bör inspektera och rengöra taket minst två gånger om året och du kan spara pengar genom att göra det själv. Saker du behöver
Ladder (såvida RV är försedd med en) katalog Gummihandskar (valfritt) katalog Broom
skurborste eller svamp mopp
Slang
hink vatten
Gummi tak rengöringsmedel eller mild biltvätt tvål
Spray borste (tillval) katalog Gummi tak skyddsmedel (tillval)
Visa fler instruktioner
1

klättra upp på taket med hjälp av RV: s yttre stege eller din egen stege. Använd kvast att sopa löst skräp från taket och inspektera alla sömmar och fogmassor för synliga skador.
2

Blöt taket med slangen och tvätta med milt rengöringsmedel. Skrubba med mopp eller borste för att lossa sediment och skölj noga. Gummihandskar rekommenderas för detta steg, eftersom oxiderat gummi från taket kommer att hålla fast dina händer och är svår att tvätta bort.
3

Inspektera taket en andra gång, efter tårar i materialet eller uttorkade täta runt takfönster, antenner, ventiler och andra tillbehör tak.
4

Reparera skador med rätt material, inklusive RV tak-specifika patch material eller RV tak-specifik självutjämnande täta.
5

Applicera UV-resistent skyddande gummi taket efter taket har torkat.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122934.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.