Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Rengör Tar Off Billack

Vissa fordonsägare stolta det allmänna tillståndet för deras fordon. Om du är en av dessa ägare, så har du förmodligen bryr sig mycket om tillståndet i bilen, kör hur det och hur det ser ut, speciellt lack. För att hålla bilen snygg, bör du rengöra den ofta och vet hur man rensa bort vanliga ämnen som väg tjära. Det slutar ofta på bilen efter körning på en väg som är under uppbyggnad. Det kan se rörigt, men du kan ta bort det med lite kunskap och ansträngning. Saker du behöver
Lösningsbaserad
rengöringsmedel Mjuk trasa
Vatten
Visa fler instruktioner
1

Hitta all tjäran som finns på färgen av din bil. De vanligaste platserna för väg tjära finns på undersidan av dina dörrpaneler, på rocker paneler och inuti hjulhusen.
2

Flytta din bil till ett skuggigt område. Kylaren ytan på din bil, desto lättare blir det att ta bort tjära.
3

Applicera en lösningsmedelsbaserad rengöringsmedel för tjära. Dessa produkter kan köpas på butiker auto utbudet och är gjorda speciellt för rengöring av tjära, fett och kåda från din bil utan att skada lack.
4

Låt medlet att sitta på din bil flera minuter, läs instruktionerna på behållaren för detaljerna. Ge det mer tid om tjäran inte lossnar lätt.
5

Använd en mjuk trasa för att försiktigt ta bort rengöringsmedlet och tjära. Testa ett litet område först för att se tjäran lyfter lätt. Gnugga inte eller rengör kraftigt. Det kan skada lacken.
6

Skölj noggrant med rent vatten en gång i tjära och rengöringsmedel har tagits bort.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122821.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.