Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Skunk Lukt från under en bil

När en skunk blir skrämd av en bil i rörelse, kommer det avger en stark lukt eller mysk på fordonet i försvaret. Enligt University of Wyoming Cooperative Extension Service, är mysk ut som en finfördelad spray där enskilda droppar är nästan osynlig eller som en ström som separerar i regndroppe-stora partiklar under flygning. Rengör området under bilen omedelbart för att förhindra lukt från att sippra in i det inre området av ditt fordon. Saker du behöver
Spraymunstycke
Vattenslang
Dry senap
Bucket
Sponge
Skurborste
Visa fler instruktioner
1 < p> Bifoga ett munstycke till en vattenslang och spraya området under bilen ordentligt. Explosionen av vatten från munstycket kommer bidra till att undanröja några av mysk finns på undersidan av din bil.
2

koka ihop en torr senap-och-vatten rengöringslösning. University of Kentucky College of Agriculture Cooperative Extension Service rekommenderar att placera en kopp torr senap i en hink med vatten. Denna lösning kommer att eliminera skunk lukt förhärskande under din bil.
3

Doppa en svamp i hinken tills den är helt nedsänkt i den torra senap lösningen. Torka av området under din bil ren med svampen. Låt torr senap lösningen möjlighet att suga på bilens undersida i några minuter.
4

Doppa en skurborste i den torra senap lösningen och skrubba bilens däck kraftigt. Låt den torka senap hopkok suga på däck för några minuter.
5

Spray dina däck och området under bilen ren med spraymunstycke. Låt bilen lufttorka.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123054.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.