Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur att rengöra en interiör av plast i en bil

Underhålla utseendet på din bil är en viktig faktor i att hålla sitt värde och vädjar till köpare i framtiden. Interiör vård är lika viktigt som att tvätta utsidan av bilen och omfattar olika typer av material för att rengöra. De plastytor i en bil behöver rengöras som ett separat förfarande för klädseln. Ta lite tid och med rätt material du kan rengöra och förbättra utseendet av plast i inredningen av din bil. Saker du behöver
Vacuum
borsttillsats
Spaltkorrosion fastsättning
Mikrofibertrasor
Half-tums pensel
Bowl
Varmt vatten
diskmedel
Tvättmedel (icke-blekmedel) katalog Plastic bespruta polish
2-tums pensel för 1-tums pensel
1/2-tums pensel
Visa fler instruktioner

1 Använd en skreva fastsättning dammsuga veck runt transmissionen.

Vakuum stora plast områden med en borste och ta bort damm och smuts från ytan. Bifoga ett fogmunstycke på dammsugarslangen, och dammsuga vinyl runt överföringen, eftersom detta ofta samlar bitar i plast veck. Använd fogmunstycke att dammsuga runt säkerhetsbälten i plast dörrpaneler, och inne i handskfacket.
2 Håll interiören dammfri som du rent genom dammsugning.

Dust varje plastyta med en mikrofiberduk för att avlägsna lösa partiklar från alla plastytor. Dammsug golvet i bilen för att plocka upp skräp som du har rubbas genom damning.
3 Renlighet svåra att nå plast områden med en torr pensel.

Sopa allt damm och skräp från plast stereo och knappar konsol med en halv tum ren och torr pensel. Använd pensel för att rensa plast ventiler av damm, och kring transmission plast. Borsta ut invändiga dörrpaneler använder pensel till flick ut alla bitar att vakuumet inte kunde nå. Dammsug eventuellt skräp som pensel rubbas vid rengöring.
4 Använd varmt vatten och milt rengöringsmedel för att rengöra insidan bil plast.

Fyll en skål med varmt vatten och en skvätt diskmedel tvättmedel. Ta en ren mikrofiberduk, blöt det med lösningen och vrid ur den så att den är fuktig men inte droppar. Torka av alla plastytor med trasa och regelbundet re-vått och vrida ur duken ut för att uppdatera programmet. Använd en droppe av icke-blekmedel tvättmedel på din trasa för att avlägsna problemet märken och fett på plasten, och torka rent.
5 Använd rena penslar att tillämpa polish på insidan bil plast.

Torka alla plastytor med en torr mikrofiberduk för att torka insidan. Spraya plast polish på en två-tums pensel och sopa den längs streck och alla stora plastytor. Använd en en-tums borste för små områden, och en halv-tums pensel för stereoanläggningar och skrevor. Torka över lackning med en torr och ren mikrofiberduk för att polera ytan och gör det blankt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123055.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.