Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort mögel lukt från bilstol

Om du upptäckte mögel i bilen och tog bort den, men fortfarande plågas av kvardröjande mögel lukt, kan det vara obehagligt att spendera tid med att sitta i bilen. Mögel i bilens klädsel lämnar en unken, fuktig lukt som påminner om en illaluktande, gamla källaren. Eftersom bilen är stängd när den inte används, kan det göra mögel doft luktar ännu starkare. Varor som finns i hemmet kan bidra effektivt ta bort lukten av mögel i bilen, snarare än att bara täcka upp lukten. Saker du behöver
Sprayflaska
vit vinäger
Rena dukar
Bakpulver
Skurborste
Vakuum
spraydesinfektion
Visa fler Instruktioner

1

Häll outspädd vit vinäger i en sprayflaska. Spray nonfabric klädsel sektioner, såsom vinyl eller läder, med vinäger och torka. Vinäger är en naturlig renare och deodorizer.
2 Arbete bakpulver i klädseln fibrerna där mögel doft ligger.

Strö en generös mängd bakpulver över tyg eller tyg. Arbeta bakpulver i fibrerna i klädseln med en mjuk skurborste. Låt bakpulver sitta på klädseln över natten så det kan absorbera kvardröjande mögel doft.
3 Din vakuum hjälper till att avlägsna mögel lukt efter att de har absorberats.

Dammsug bakpulver från bilens klädsel. Lämna fönster öppna för resten av dagen, om vädret tillåter eller i ett öppet garage, kan så frisk luft cirkulera genom din bil.
4

Spray din bilinredning med ett desinfektionsmedel spray. Detta kommer att ta bort alla sista lukt samt döda någon kvardröjande illaluktande mögel.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/123048.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.