Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur man tar bort Water Marks från fordon Body

Vare sig från en plötslig regn storm eller grannens sprinkler, vatten varumärken är att en bilkaross vad acne är en tonåring hud. De är fula, pinsamt och om de lämnas obehandlade, kan skada det underliggande lagret. Många människor inser inte att om vatten märken sitter på en bil för en vecka eller mer, de kan faktiskt etsa in i lack. Men med arbete, kan du ta bort dessa fula fläckar. Saker du behöver
diskmedel
Biltvätt borste
Destillerat vit vinäger
Sponge
Chamois
Bilvax
Mjuk trasa
Visa fler instruktioner

1

Tvätta bilen med vatten och några sprutar av diskmedel. Använd en pensel biltvätt att skrubba bilen med vatten och tvål blandningen. Var noga med att slangen fordonet ner regelbundet för att säkerställa att tvålen inte torkar på fordonet. Skölj bilen noga när du är klar, se till att tvålen är ur alla veck och skarvar i auto kroppen.
2

Rub bilen ner med destillerat vit vinäger om fläckarna kvar . Syran i vinäger hjälper upplösa mineraler i vatten märken. Torka av vinäger på med en svamp och gnid in den i vatten märken. Arbetet på en del av fordonet vid en tid och låta ättika sitta i 30 till 60 sekunder innan det sköljs bort. När du behandlar alla vatten fläckar, tvätta bilen igen med vatten och tvål blandningen eller med biltvätt schampo.
3

Torka bilen helt med ett sämskskinn. Vrida ur sämskskinn ut ofta för att se till att det fortsätter att suga upp vatten. Torka de områden som är mest utsatta för vatten fläckar först. Dessa är de horisontella ytor, t.ex. motorhuven, taket och bakluckan.
4

ge fordonet en bra vaxning när vatten fläckar är borta eller börjar blekna. Denna hjälp förhindrar ytterligare fläckar. Använd en flytande vax för bästa resultat och ta bort vaxet med en mjuk trasa eller trasa när den torkar. Torka bort det i en cirkulär rörelse och en hel del ansträngning. Svetten är värt det när du ser din skinande, skyddad och vatten märke fri bil.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122133.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.