Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Bil Mögel Borttagning

Vatten som trängt in i bilen, från ett öppet fönster eller en läcka, kan orsaka mögel lukt uppstår. När mögel lukter detekteras, kommer insidan av bilen måste rengöras för att förhindra ytterligare mögel uppstår. Ta bort mögel från din bil kan göras genom att först bestämma var i bilen mögel lukten är belägen. Saker du behöver
Våt-torra vac
Diskmedel
Bucket
Skurborste
Bakpulver
Visa fler instruktioner
1

Ta golvmattorna ut ur bilen och grundligt dammsuga insidan med en våt-torr vakuum för att avlägsna eventuellt kvarvarande vatten rester.
2

Inrätta en avfuktare i garaget och sedan öppna alla i bilen fönster. Slå avfuktaren om och låt stå över natten för att ta bort överflödig fukt från bilen.
3

Skaka bakpulver på alla våta eller fuktiga områden på klädsel eller tyg. Vänta fyra till sex timmar för bakpulver att absorbera mögel lukt. Rengör bakpulver med våt-torr dammsugare.
4

flytta bilen utomhus och öppna alla fönster. Låt solen och luften för att torka insidan av bilen.
5

Starta bilen och slå på värmaren. Låt den gå i minst fem till sex minuter för att avlägsna fukt från lufthålen. I en hink
6

Blanda diskmedel och vatten och sedan tvätta mattor med en skurborste. Skölj mattorna med vatten och låt dem torka ute för ett par timmar.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122755.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.