Svenska Bil >> bil underhåll >> bil Rengöring >> Content

Hur Ren Interiors Leather Car

En av de bästa sakerna med en läder kupén är att det är lättare att underhålla än tyg inredning. Att veta hur man korrekt att rengöra lädret kommer att se till att den varar så länge som möjligt. Se till att samla alla de rätta verktygen innan reningsprocessen, och använda dem alla på rätt sätt så att du inte riskerar att repa eller riva lädret. Saker du behöver
Vakuum
Dust borste
mjuk handduk eller trasa
Varmt vatten
Tyg protectant
skumapplikator pad
Läder balsam
Show Fler Instruktioner
1

Vacuum alla inre delar av bilen med pjäsen borste på toppen av vakuumslangen. Använd borsten garanterar att du inte repar lädret. Var inte rädd för att trycka stadigt mot läder, speciellt i sömmarna och sprickor, för att ta bort smuts som har pressats in dem.
2

Fukta en mjuk trasa eller en mjuk handduk med varmt vatten och försiktigt dra det över alla läder områden. Använd inte en genomblöt trasa. Det kommer att ta lädret längre tid att torka, och som skulle kunna orsaka mögel tillväxt.
3

Spraya en liten mängd tyg Protectant på en skumapplikator pad. Gnid i en cirkulär rörelse längs lädersäten, konsol, instrumentpanel och dörrar.
4

Låt skyddande torka i ungefär en timme.
5

Applicera en några sprayningar av läder balsam och arbeta i cirkelrörelser över hela skinnklädsel. Låt det torka naturligt.

.from:https://www.motorfordon.com/bilar/car-maintenance/car-cleaning/122618.html

Previous:
Next:

bil Rengöring

 

Copyright (c) https://www.motorfordon.com Svenska Bil All rights reserved.